Personen-zoeken.nl - Privacy Policy:

Personen-zoeken.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site. Daarom hebben we deze verklaring opgesteld om weer te geven hoe wij de getoonde informatie verzamelen.

Wat is personen-zoeken.nl?
Personen-zoeken.nl is een gratis online zoekservice welke publiek beschikbare informatie weergeeft op internet, bijvoorbeeld informatie op sociale netwerken. De gebruiker kan controleren welke persoonlijke informatie openbaar beschikbaar is op het internet. De gebruiker moet er rekening mee houden dat personen-zoeken.nl geen zekerheid kan geven dat de gevonden informatie op betrekking heeft op een specifiek persoon, dit omdat een zoekopdracht is gerelateerd aan een combinatie van namen, niet aan een bepaald persoon. Getoonde zoekresultaten kunnen onnauwkeurig zijn, resultaten zijn vaak niet gerelateerd aan één enkel persoon. Personen-zoeken.nl werkt me een eigen ontwikkeld geautomatiseerde zoektechnology, hierdoor is honderd procent nauwkeurigheid onmogelijk.

Hoe zorg ik dat ik niet meer gevonden wordt?
Als u niet meer gevonden wil worden op personen-zoeken.nl, raden wij aan om de gevonden informatie te (laten) verwijderen bij de oorspronkelijke bron. Wanneer dit gebeurd is zullen de gegevens verdwijnen in de zoekresultaten van personen-zoeken.nl.
Let op! Het kan enige tijd duren voordat de gegevens verdwijnen.

Advies
Mocht het u niet lukken om bepaalde informatie te verwijderen dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.

Zoekwoorden
Alle ingevoerde zoekwoorden worden opgeslagen op de personenindex / adressenindex pagina('s). Mocht u bepaalde zoekopdrachten verwijderd willen hebben neem dan contact met ons op.

 

Deel ons met u vrienden! Tweet
Zoeken via socail media | Zoeken op adres | Zoeken op nummer | Personenindex | Adressenindex | Nummerindex
Over Personen Zoeken | Privacy Policy | Personen-zoeken.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie | Contact
© copyright 2012 Personen-zoeken.nl. All Rights Reserved.